Oscilloscope boards based on PXI platform (SI)

Publish Date: 7.12.2011 | 0 Ratings | 0.00 out of 5

Overview

Osciloskopi na platformi PXI

Naš brezplačni spletni seminar je odličen način za spoznavanje plošč za osciloskope na platformi PXI in tehnologij za sinhronizacijo ter uspešnih načinov uporabe na tem področju. Med in po enourni predstavitvi našega strokovnjaka boste lahko postavljali vprašanja. Seminar bo potekal v slovenščini.


Tema spletnega seminarja
 1. Osnove sodobnih plošč za osciloskope
  Prvi del predstavitve bo opisal koncepte, ki so osnova za razumevanje tehničnih specifikacij sodobnih plošč za osciloskope. To vključuje koncepte, kot so frekvenca vzorčenja, efektivno število bitov (ENOB), dinamični razpon brez lažnih signalov in drugo.
 2. Tehnologije za sinhronizacijo
  V drugem delu boste dobili vpogled v tehnologije, kot je Sinhronizacija pomnilnika (SMC). To je tehnologija, ki skupaj z namenskimi prožilnimi urami (TClk) omogoča, da ustvarite sisteme z več sto kanali, ki vzorčijo z gigaherčno hitrostjo in so sinhronizirani na ravni pikosekund.
 3. Uspešni načini uporabe
  Ob koncu predstavitve boste spoznali sodobne sisteme, ki se uporabljajo v Evropi in po svetu. Ti načini uporabe segajo od običajnih osciloskopskih meritev, ki jih poznamo iz industrije polprevodnikov in elektronike, preko optične koherenčne tomografije do izredno zahtevnih meritev temperature in gostote fuzijskih plazem.

View Now (watch)

 • 34 minute webcast
 • Requires Adobe Flash
 • Please disable your browser's pop-up blocker to view this content.

Bookmark & Share


Ratings

Rate this document

Answered Your Question?
Yes No

Submit