USB-8476S ist nicht erhältlich.

Das gewünschte Modell kann in Ihrem Land nicht erworben werden.

USB-8476S

LIN-Schnittstellengerät

Preise anfordern

1-Port, Synchronized, USB, LIN Interface Device—The USB-8476s module is a 1-port LIN Interface Device with synchronization for connecting PCs to LIN networks and devices. It offers software-selectable, master/slave termination, so you can monitor, log, and test at all points of a LIN network.